Uvijek uz voljeni klub

Kada neće niko, navijači NK Čelik će prenositi utakmicu svog tima!

NK Čelik danas na svom Bilinom polju igra utakmicu 6. kola Premijer lige BiH protiv Tuzla Cityja.

Zeničani su odlično otvorili sezonu što je izazvalo euforiju među navijačima. Uslijedio je međutim poraz od Željezničara, pa remi sa Zvijezdom 09, ali navijači Čelika su i dalje uz svoj klub i vjeruju da ova sezona može biti odlična.

Svi kojima je Čelik u srcu žele pratiti svoj tim na svakoj utakmici, bilo da je to sa tribina ili na TV prijemnicima.

Ipak, mnogi navijači zeničkog premijerligaša su se razočarali kada su saznali da nema TV prenosa današnje utakmice sa Tuzla Cityjem.

Kako niko ne prenosi utakmicu, odlučili su to učiniti sami navijači.

Naime, na FB stranici Navijači/Simpatizeri NK Čelik Zenica jučer je objavljeno sljedeće: "Stranica Navijači/Simpatizeri NK Čelik Zenica radiće live sa naše stranice, utakmice našeg Čelika protiv Tuzla Cityja!"

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U međuvremenu su navijači Čelika putem ove stranice apelovali na sve koji mogu pomoći u nabavci opreme kako bi prenos sa Bilinog polja bio što kvalitetniji.

Čini se da će i oni navijači Čelika koji ne mogu stići na stadion imati gdje gledati današnju utakmicu svog tima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti