Grahovac: Zadovoljan sam svojom formom, dajem maksimum za grb na dresu kojeg nosim
Grahovac je nogometaš kojeg treneri obožavaju, jedan od rijetkih koji šute i daju svoj maksimum na svakom treningu, ali i na utakmici

Veznjak NK Čelik pred sutrašnji meč

Grahovac: Zadovoljan sam svojom formom, dajem maksimum za grb na dresu kojeg nosim

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometaši Čelika sutra će u Zenici dočekati tim Tuzla Citiya, a očekuje se jedna otvorena i zanimljiva utakmica ekipa, koje se nalaze u vrhu tabele.

Jedan od najboljih igrača Čelika na početku sezone je omaleni veznjak Vladimir Grahovac, koji je dobro počeo sezonu s asistencijom na Pecari, te golom u prošlom kolu na gostovanju u Ugljeviku.

Ovaj nogometaš sutra očekuje tešku utakmicu i protivnika, ali vjeruje u svoj tim i nada se osvajanju tri boda.

"Dolazi nam sutra ekipa koja je sezonu otvorila dobro, posjeduju kvalitetne igrače, koji mogu jednom potezom riješiti utakmicu. Respektujemo ih te sutra očekujem tešku i zahtjevnu utakmicu. Mislim da smo favoriti jer igramo pred domaćom publikom, koju moram pohvaliti u proteklim utakmicama imali smo sjajnu podršku. Nadam se da ćemo uz maksimalan angažman sutra ostvariti prvu domaću pobjedu u sezoni" ističe Grahovac.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dobro je otvorio novu sezonu, te se nada da će nastaviti s dobrim igrama i u nastavku sezone

"Moja prirodna pozicija je zadnji vezni, ali eto igram kao krilo u ovoj sezoni, odnosno po potrebi šta treba zavisi od utakmice i protivnika. Zadovoljan sam svojim igrama u ovoj sezoni, dajem maksimum u svakoj utakmici za grb koji nosim, ali i na prezime na mojim leđima", kazao je Grahovac.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi