16

Komentari (16)

magistar
Pa nemašt ti tu mnogo filozofije, kao i u svim drugim segmentima društva, imaš dva centra u državi, jednom naginje Arena i prenosi Borac, drugom BHT u raznim varijantama i prenosi Sarajevo i Željezničar i to je tako. Ostali šta uhvate od prenosa.
nightcry
Arena prenosi isključivo tekme u kojim igraju klubovi iz RS-a i "Herceg-Bosne", kako u premijer ligi tako i dok se igrala "evropa" ! Medijski monopol sa nacionalističkom pozadinom je u BiH prisutan od rata na ovamo, a kablovski operateri iz Slovenije su rada mušterija, a mi koji plačamo smo ovce koje nikako da se organizuju u neku potrošačku NGO i da se tome stane ukraj - u Hrvatskoj se Sport Klub i Arena mogu emitovati samo iz hrvatskih studija,registrovanih u HR, sa hrvatskim urednicima i novinarima !!! Da ne spominjemo kako se bh. firme mogu reklamirati na ove dvije TV kuće, ali pri tom moraju plačati mnogo više novca kroz porez i međunarodne dađbine Srbiji, jer ni Arena ni Sport Klub nemaju svoje firme u BiH !
Kova_345
Jos Arena 1 odnosno nasa Arena zna prenosit i Srpsku i Hrvatsku i Brazilsku ligu a nasu jedva jednu utakmicu i to npr Zvijezda 09-Mladost pa sljedeca Borac-Velez dajte nesto zvucno kao Sarajevo-Zrinjski Zeljeznicar-Siroki Celik-Sloboda A ne neka sranja
nightcry
Nema "naše" Arene ! Oni samo imaju par novinara iz BiH, koje podmeću za ove naše tekme. Uredništvo je u Beogradu i oni odlučuju da se prenose isključivo tekme u kojim je bar jedan klub iz RS ili iz "HB" - nema Sarajevo-Velež prenosa, tekma koja je historijska u svakom pogledu kad god da se igra. Nema Željo-Čelik, Sloboda-Mladost, itd. To kad vidiš ja ću se izvinuti svima na ovoj stranici.
Heller
Obrazuj se malo, Arena na raspolaganju ima samo ono što Moja TV i BHT neće prenositi
Mu'min Juventino FKS
Konacno neko pametan!Bravo heller
Kova_345
To je mafija bh telekoma i moje tv a ljudi koji imaju Telemach a dijaspora kako ce oni gledati a i arena se nasla tu prenose neke glupe meceve Zelju i Sarajevo ni jedno kolo ne prenose a zato Borac 10 kola a Celika jedva 2 puta.Pa ti trazi po internetu prijenos pa ono koci pa nema tona pa kasni za 2 minute.Stvarno je dosta uvedite neki kanal gdje ce se sve prenositi i rijeseno
nightcry
Uredništvo Arene u Beogradu odlučuje šta će se prenositi.
Mesetar
Ne provaljuj se. Ne zove se djaba "bh telecom premijer liga". Bh telekom dobio prava na sve utakmice, klubovima placaju sudije, delegata za utakmice. Svaki derbi je iskljucivo na moja web tv. Jednu utakmicu prenosi bht, jednu arena sport i jednu moja tv, s tim da moja tv ima pravo birat koju utakmicu prenose.
MLADOST
Upravo tako, a opravdanje je lafo gledanost. Pa svi plaćamo pretplatu isto i red bi bio ravnopravna zastupljenost svih klubova. Sam telecom nam nabija revolt protiv njega samog. Kakav li im debil vodi marketing, pa su ga uspjeli ovoliko srozati?
Mesetar
Kome placas pretplatu, Brht-u ili bh telekom-u ? Bh telekom je kupio prava za premijer ligu i oni ih dalje prodaju areni, bhrt-u i svim zainteresovanim televizijama. Predji na moju tv i moci ces gledati sve derbi utakmice nase lige.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.