Sjajni Govedarica je potpuno opravdao povjerenje trenera Harija Vukasa

Krilo Plemića pred zaostali susret 4. kola PL protiv Zvijezde 09

Miljan Govedarica: Sve osim trijumfa protiv Zvijezde 09 za nas je neuspjeh

Miljan Govedarica koji je u HŠK Zrinjski početkom ove sezone došao iz Zvijezde 09 pokazao se kao pun pogodak uprave mostarskog kluba. 

Sjajni krilni napadač u velikoj formi igra od samog početka sezone i daleko je, barem zasada, najveće pojačanje za tim mostarskog Zrinjskog u ovoj sezoni.

Sjajnu formu pokazao je Govedarica i protiv banjalučkog Borca kojeg je Zrinjski u subotnjoj utakmici potpuno deklasirao u drugom poluvremenu. Slijedeća utakmica viceprvake čeka već u srijedu, zaostala utakmica 4. kola protiv Zvijezde 09 igrat će se u 19h na stadionu pod Bijelim Brijegom.

Miljan Govedarica pred sraz s njegovim bivšim timom kaže slijedeće:

"Pobjeda protiv Borca puno nam je značila" - počinje krilo Plemića i dodaje: -"stvorio se bio određen pritisak nakon nešto lošijeg starta i sigurno je da se s tom pobjedom i tri boda puno lakše diše. Napunili smo se samopouzdanjem što će se sigurno vidjeti i na predstojećoj utakmici protiv Zvijezde 09 a ja mogu da kažem da će nam u tom susretu sve osim pobjede biti neuspjeh. Vjerujem da utakmica neće biti lagana no ako mi ponovimo naše izdanje iz drugog poluvremena protiv Borca mislim da pobjeda neće doći u pitanje" - rekao je za SportSport.ba Miljan Govedarica. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.