Balkanska posla

Na Maksimiru su našli način kako da odgovore na Zvezdin tenk

Edmir Škorić

Crvena zvezda je jučer postavila tenk ispred Marakane, a danas je "osvanuo" traktor ispred Maksimira.

Zvezda je tenk za koji je rekla kako ga je otkupila na vojnom otpadu postavila ispred sjeverne tribine stadiona Marakana.

U utorak je na Maksimiru ispred tribine postavljen - traktor.

Potez nema veze s Dinamom, ali neko je odlučio da stari traktor postavi po uzoru na Zvezdin tenk neposredno prije revanša play-offa Lige prvaka protiv Rosenbrga, koji se doduše igra u Norveškoj.

Inače, što se tenka tiče, neki srpski mediji napisali su kako se radi o tenku iz Vukovara, ali iz beogradskog kluba to su u utorak demantirali.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"To vozilo nije iz Vukovara. Riječ je o rashodovanom tenku kupljenom na vojnom otpadu na jugu Srbije. Vozilo nema motor niti je operativno u bilo kome smislu", kazali su iz Zvezde za Gol.hr.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.