Moglo je biti i 2:0

Dinamo je imao svu sreću svijeta u posljednjim trenucima prvog dijela

Fudbaleri Dinamo Zagreba gube na poluvremenu od Rosenborga sa 1:0 u revanš susretu play offa za plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

To je svakako rezultat koji navijači Dinama nisu očekivali nakon prvih 45 minuta, ali mogu da budu čak i sretni obzirom da je njihov tim u posljednjim sekundama prvog dijela mogao primiti i drugi gol.

Pokušao je Hedenstad iz slobodnog udarca, ali stativa je spasila klub iz Zagreba. Podsjetimo, rezultat na Maksimiru bio je 2:0 za Dinamo, a da je lopta iz ovog slobodnog udarca završila u golu, ukupni skor na semaforu bi bio 2:2. 

Pogledajte i sami kako je to izgledalo:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.