Na Maksimiru su našli način kako da odgovore na Zvezdin tenk

Balkanska posla

Na Maksimiru su našli način kako da odgovore na Zvezdin tenk

E. Škorić

Crvena zvezda je jučer postavila tenk ispred Marakane, a danas je "osvanuo" traktor ispred Maksimira.

Zvezda je tenk za koji je rekla kako ga je otkupila na vojnom otpadu postavila ispred sjeverne tribine stadiona Marakana.

U utorak je na Maksimiru ispred tribine postavljen - traktor.

Potez nema veze s Dinamom, ali neko je odlučio da stari traktor postavi po uzoru na Zvezdin tenk neposredno prije revanša play-offa Lige prvaka protiv Rosenbrga, koji se doduše igra u Norveškoj.

Inače, što se tenka tiče, neki srpski mediji napisali su kako se radi o tenku iz Vukovara, ali iz beogradskog kluba to su u utorak demantirali.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"To vozilo nije iz Vukovara. Riječ je o rashodovanom tenku kupljenom na vojnom otpadu na jugu Srbije. Vozilo nema motor niti je operativno u bilo kome smislu", kazali su iz Zvezde za Gol.hr.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dobojlija
Ko se tenka laca na traktoru se kuci vraca
2 19
MirzaBarucic
E jbg BBB :)))) Plačem :)))) Hahahahahaha
1 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi