(Foto: EPA)

Dogovoren Navas, čeka se Areola

Razmjena Reala i PSG-a

M. Šljivak

Keylor Navas bi u narednim satima mogao postati novi golman francuskog PSG-a.

Iskusni Kostarikanac je nakon pet godina odlučio da ode iz Real Madrida, gdje je izgubio mjesto prvog golmana, a uskoro bi se trebala ozvaničiti njegova saradnja sa francuskim prvakom.

Međutim, ni Real Madrid vjerovatno neće ostati praznih ruku. Put Madrida će, prema navodima španskog lista AS, golman PSG-a Alphonse Areola.

Ovaj 26-godišnjak je se u prošlosti teškom mukom borio za mjesto prvog čuvara mreže sa mnogim golmanima koji su dolazili i odlazili iz Pariza, a sada bi mogao put Madrida.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Dogovor oko Navasa uskoro bi trebao biti službeno potvrđen, a ostaje nam još da vidimo da li će umjesto njega među stative kraljevskog kluba zaista doći Areola.

Prvi golman Kraljeva je Belgijanac Thibaut Courtois i Areolu ponovo očekuje težak izazov.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.