"Umjesto da trenira i sprema se, on ide da popravlja obrve i sređuje kosu"

Nekadašnji doktor u kolumbijskoj reprezentaciji o Jamesu

"Umjesto da trenira i sprema se, on ide da popravlja obrve i sređuje kosu"

Talanat Jamesa Rodrigueza nikada nije dovođen u pitanje, ali Kolumbijac nikako da ispuni svoj potencijal.

Jamesova budućnost u Real Madridu, klubu u koji se vratio nakon dvogodišnje posudbe u Bayernu, je i dalje pod upitnikom, a nekadašnji doktor u kolumbijskoj reprezentaciji Hector Fabio Cruz vjeruje da je Rodriguez sam kriv za dosta svojih problema.

"Dečko nije fokusiran. Umjesto da radi i da se sprema za novu sezonu, on je otišao da popravi svoje obrve i sredi kosu, u vrijeme kada je trebao raditi", izjavio je Cruz, pa nastavio:

"Veliki klubovi poput Real Madrida očekuju profesionalizam, one koji će biti spremni, ali ovaj momak ima lošu glavu".

Nije se tu Cruz zaustavio kada su kritike na Jamesov račun u pitanju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Igrač koji mjesecima nije na terenu, koji ide od kluba do kluba, kako će on ostati tu? Ostat će na početku, ali da se spremao kako treba ne bi imao ništa od ovih problema... Još ranije sam rekao da će stvari ići po zlu jer on ne radi", istakao je Cruz.

"Cristiano Ronaldo je uzeo sedmicu godišnjeg. Otišao je na jahtu i odveo porodicu u Grčku, a već naredne sedmice ga je 15 ljudi spremalo za novu sezonu... James je otišao sa Svjetskog prvenstva povrijeđen, unajmio je privatni avion i otišao uživati na plaži. To ne može tako", poručio je Hector Fabio Cruz.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi