Real može tražiti novog golmana, Navas se već pozdravio sa Zidaneom i saigračima!
Navas nakon pet godina napušta Santiago Bernabeu

Kostarikanac na putu za Pariz

Real može tražiti novog golmana, Navas se već pozdravio sa Zidaneom i saigračima!

S. Pašalić

Dok traju pregovori oko mogućeg transfera Neymara, PSG je čini se u pozadini dogovorio i jedan dolazak.

Naime, nekoliko francuskih i španskih  medija prenosi informaciju da je golman Real Madrida, Keylor Navas, sve dogovorio sa PSG-om i da bi već u četvrtak mogao stići u Pariz.

Gianluigi Buffon je ovog ljeta napustio redove prvaka Francuske, a sudbina Alphonsea Areole je i dalje neizvjesna pa su se u ovom klubu odlučili da potraže novog golmana.

Odluka je pala na Navasa iako se posljednjih mjesec i golman Manchester Uniteda, David de Gea povezivao sa francuskim klubom.

Navas je 2014. godine stigao iz Levantea u Real Madrid za 10 miliona eura i od tada je upisao 162 nastupa za ovaj klub.

Prije nekoliko dana se pojavila informacija da Real razmišlja o dovođenja zamjene za Kostarikanca ukoliko on napusti klub, a spominjali su se Pepe Reina i Maarten Stekelenburg.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MirzaBarucic
Kakva vas Barca čeka, trebaće vam dva golmana :)
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi