Mario Mandžukić odgovorio PSG-u
Mandžukić je odbio ponudu PSG-a

Hrvatski napadač i dalje želi ostati u Torinu

Mario Mandžukić odgovorio PSG-u

S. Pašalić

Mario Mandžukić je sve bliže tome da i ovu sezonu provede u Juventusu.

Cijelog ljeta se pisalo o odlasku hrvatskog napadača nakon što je Maurizio Sarri stigao na klupu Juventusa, a Mandžukić se nije uklapao u njegovu viziju.

Dosta je klubova pokazivalo interes za 33-godišnjeg igrača, a posljednja je prema pisanju italijanskih medija stigla iz PSG-a, ali on je odbio ovu ponudu.

On je postao meta Parižana nakon što se Edinson Cavani povrijedio, a sudbina Neymara je i dalje nepoznata.

Ipak, čini se da Mandžukić nije bio spreman da napravi takav transfer u posljednjim danima prelaznog roka.

Iako mu prijeti izostavljanje iz ekipe Juventusa za Ligu prvaka, on je i dalje odlučan u namjeri da ostane u Torinu i da možda u januaru napusti klub.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi