Zanimljiv razgovor

Ronaldo "pozvao" Messija na večeru: Dijelimo ovu pozornicu već 15 godina...

Danas je u Monaku održan žrijeb grupa Lige prvaka, a upriličena je i svečana ceremonija na kojoj su uručene nagrade najboljima u Evropi za prošlu sezonu.

Kandidati za najboljeg igrača po izboru UEFA-e bili su Cristiano Ronaldo, Lionel Messi i Virgil van Dijk. Na kraju su Messi i Ronaldo ostali "praznih ruku", dok je nagradu dobio sjajni dafanzivac Liverpoola. Istina, Messiju je koji trenutak ranije uručeno priznanje za najboljeg napadača u Evropi.

Prije samog proglašenja dobitnika nagrade za najboljeg igrača, voditeljica je obavila kratki razgovor sa trojicom novinovanih, a najzanimljivije odgovore na njena pitanja dao je Ronaldo.

Tako je Ronaldo govorio o sebi i Messiju i njihovoj dominaciji u proteklom periodu - i kada su nagrade u pitanju.

"Dijelili smo ovu pozornicu 15 godina, ista dva momka, uvijek. Ne znam da li se to ikada desilo u fudbalu, nije to lako. Nedostaje mi igranje u Španiji. On je 'gurao' mene i ja sam 'gurao' njega", poručio je Ronaldo, pa nastavio:

"Imamo dobar odnos. Nismo nikada zajedno večerali, još uvijek, ali nadam se da ćemo u budućnosti to učiniti".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Potom je Cristiano Ronaldo govorio o budućnosti.

"On (Messi) je dvije godine mlađi od mene, ali mislim da dobro izgledam za svoje godine. Nadam se da ću biti ovdje i sljedeće godine, i u naredne dvije-tri godine. Tako da bi me oni koji me ne vole i dalje ovdje gledali", istakao je Portugalac.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.