Bizaran govor Erica Cantone, Messi i Ronaldo ga samo zbunjeno posmatrali

Šta je htio reći?

Bizaran govor Erica Cantone, Messi i Ronaldo ga samo zbunjeno posmatrali

E. Čaušević

Legendarni francuski fudbaler Eric Cantona osvojio je specijalnu nagradu predsjednika UEFA-e.

Cantona je ovu nagradu osvojio neposredno pred izvlačenje grupa za novu sezonu Lige prvaka. No, bivši fudbaler zbunio je mnoge svojim bizarnim govorom koji niko očito nije baš shvatio.

Tokom ovog govora kamere su snimale Lionela Messija i Cristiana Ronalda koji su samo zbunjeno posmatrali nekadašnjek fudbalera Manchester Uniteda.

"Uskoro nauka ne samo da će moći zaustaviti starenje ćelija već će popravljati ćelije čime ćemo postati vječni. Samo nesreće, zločini i ratovi će nas ubijati, ali nažalost, zločini i ratovi će se multiplicrati. Volim fudbal. Hvala vam", rekao je Cantona i potom napustio pozornicu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Iz publike se mogao čuti stidljivi aplauz jer mnogima sigurno nije bilo jasno šta je Cantona želio da kaže.

Promo

Top Komentari

Arnel925
Čovjek vam govori sta ce se desiti uskoro a vi kao telad gledati i smijete se čovjeku. A za 20-30 godina priča će se da je bio upravu. Ratovi dolaze sigurno. Čovjek je samo iskoristio ovu platformu da kaze koju pametnu
12 2
E.Car
Ne shvataju njega kad ne znaju ni tablicu množenja većina prisutnih. A čovjek im jednom rečenicom rekao svjetska desavanja današnjice i budućnosti.
1 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi