Pogledajte Ronaldov izraz lica kada je Messi proglašen najboljim napadačem

Novo priznanje za Argentinca

Pogledajte Ronaldov izraz lica kada je Messi proglašen najboljim napadačem

A. Čaušević

Lionel Messi je izabran za najboljeg napadača u prošlosezonskom izdanju Lige prvaka. 

Messi je to laskavo priznanje osvojio potpuno zasluženo jer je prošle sezone bio najbolji strijelac ovog elitnog takmičenja sa 12 golova.

Prije i poslije proglašenja najboljeg napadača u društvu Messija se nalazio i njegov dugogodišnji rival Cristiano Ronaldo.

Kada je Messi izabran za najboljeg Ronaldo je aplaudirao, nabacio "kiseli" osmijeh te pogledao zvijezdu Barcelone kako odlazi na scenu...

Inače, kada se vratio na mjesto Ronaldo je pružio Messiju ruku te je djelovao poprilično ozbiljno. Argentincu je čestitao i Virgil van Dijk. 

Top Komentari

Mase007
Gospodin. Onaj mali patuljak bi samo spustio glavu kao i uvijek kada gubi.
0 14
Bulle
Sve super sta je cudno ovdje, kao sto rece jel trebo skakat, sve uredno, aplauz cestitke i vozdra
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi