Neymaru je teško palo kada je saznao da ipak ne ide u Barcelonu

Brazilac se nije vratio na Camp Nou

Neymar je plakao nakon što je saznao da ostaje u PSG-u

S. Pašalić

Neymar je ovog ljeta očajnički želio napustiti PSG.

Brazilac je došao u sukob sa čelnim ljudim kluba nakon čega je Barcelona pokušala da ga vrati na Camp Nou, a i Real Madrid je bio zainteresovan da ga dovede.

Katalonci su održali nekoliko sastanaka sa Parižanima, ali nikako nisu uspjeli postići dogovor, a nakon što je prelazni rok završio u ponedjeljak, jasno je bilo da Neymar ipak ostaje u Parizu.

Čini se da je Brazilcu teško palo to što će ostati u PSG-u pa je prema izvještajima briznuo u plač nakon što je to saznao.

U španskoj televizijskoj emisiji 'El Chiringuito' je otkriveno da je su Neymara u subotu navečer nazvali predstavnici Barcelone kako bi ga informisali da su uradili sve što su mogli, ali da nisu uspjeli, a njemu je to teško palo pa je zaplakao i bio je bijesan na PSG.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Neki mediji su pisali kako Barcelona nikad nije bila ozbiljna u svojim nastojanjima da dovede Neymara jer ni u jednom trenutku nije imala spreman novac za njegov transfer.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.