EPA

Biranim riječima o Francuzu

Ramos o Realovoj želji: "Takvom igraču su vrata otvorena"

Sergio Ramos izjavio je kako se nada da će jednog dana Paul Pogba doći na Santiago Bernabeu.

U gotovom svakom prijelaznom roku Pogbino ime se dovodi u vezu s Real Madridom. Trener Zinedine Zidane je i ovog ljeta činio sve kako bi ga doveo u svoje redove, zeleno svjetlo je dao i igračev agent Mino Raiola, ali u Manchester Unitedu na kraju su samo odmahnuli rukom.

Ramos je u razgovoru za Daily Express izjavio kako je Pogba uvijek dobro došao u 'kraljevski' klub.

"Igračima poput Pogbe vrata su otvorena. On je jedan od najboljih fudbalera, pokazao je koliko vrijedi u Juventusu, a i sada u Manchester Unitedu. To je igrač koji donosi ravnotežu, ima velikog uticaja u napadu i u nevjerovatnoj je fizičkoj formi", izjavio je Ramos.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kraljevi su za Pogbu davali Manchester Unitedu 27,6 miliona funti, uz Jamesa Rodrigueza, ali ponuda koju su poslali, očito, nije bila dovolja engleskom klubu.

Real Madrid je, podsjetimo, u međuvremenu potrošio više od 250 miliona funti na pojačanja. Na Santiago Bernabeu su, između ostalog, došli Luka Jović, Eder Militao, Luka Jović, Rodrygo, Ferland Mendy...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.