Zidane dobio odlične vijesti pred meč sa Levanteom, ali i punu važniji sa PSG-om
Hazard i Rodriguez će biti na raspolaganju Zidaneu za meč protiv Levantea

Dva igrača se vraćaju nakon povrede

Zidane dobio odlične vijesti pred meč sa Levanteom, ali i punu važniji sa PSG-om

S. Pašalić

Real Madrid će ovog vikenda u 4. kolu La Lige odigrati utakmicu protiv Levantea na Santiago Bernabeuu.

Ekipa Zinedinea Zidanea je u posljednje dvije utakmice upisala dva remija pa je pobjeda imperativ, a trener Reala je konačno dobio i neke dobre vijesti.

Naime, Eden Hazard i James Rodriguez su odradili današnji trening sa ostatkom ekipe i bit će na raspolaganju Francuzu za meč protiv Levantea.

Dvojica igrača su bila povrijeđena, a iako je Hazard dobio poziv za reprezentativne obaveze, ipak je brzo pušten nazad i nije igrao za Belgiju, dok je Rodriguez ostao u Madridu za vrijeme pauze.

Real ima još nekoliko povrijeđenih igrača pa je tako Brahim Diaz odradio neke vježbe sa ostatkom tima prije nego što je prešao na individualni trening.

Potražite više informacija na temu La Liga:

S druge strane, Marco Asensio i Isco nastavili su s postupcima oporavka.

Naredne sedmice Real igra i utakmicu Lige prvaka protiv PSG-a u gostima, pa je sigurno da je povratak Hazarda i Rodrigueza ono što će mnogo značiti Francuzu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi