EPA

Hrvatski fudbaler pojačao Milan

Rebić: Moj agent je razgovarao i sa Interom, ali...

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić otkrio je kako je prethodnih sedmica za njega bio zainteresovan i Milanov najveći rival.

Nakon svađe s čelnicima Eintrachta bilo je jasno da će Rebić ovog ljeta promijeniti sredinu, a cijela saga okončana je potpisom za Milan, gdje će boraviti na dvogodišnjoj posudbi s mogućnošću otkupa za 25 miliona eura.

Rebić je po dolasku u Milano poručio da je sretan i zadovoljan što je stigao u tako veliki klub, no sada je otkrio kako je za njegove usluge 'zagrijan' bio i Inter s čijim čelnicima je razgovarao njegov agent.

"Da, agent je razgovarao i sa Interom, ali ja nisam. Kada se javio Milan, za mene više nije bilo upitno gdje ću ići", rekao je Rebić koji je u Serie A ranije imao priliku igrati za Fiorentinu i Veronu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U Italiji su mišljenja kako je Rebić tip igrača kakav je bio potreban današnjem Milanu. Uvjereni su kako može donijeti razliku u napadu Milana i uz Susa i Paquetu sjajno otvarati prostor te dijeliti lopte Piateku.

Inače je Rebić deveti Hrvat na San Siru nakon Šimića, Strinića, Pašalića, Halilovića, Bobana, Kalinića...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.