Za januar

Sprema se velika razmjena Reala i Uniteda

Edmir Škorić

Real Madrid i Manchester United rade na spektakularnoj razmjeni Toni Kroos - Paul Pogba, prenosi njemački dnevnik Bild.

Španski velikan je pokušavao ovog ljeta dovesti Pogbu i očigledno neće tako lako odustati od reprezentativca Francuske, a zanimljivo da je Manchester United s druge strane odavno zainteresovan za Tonija Kroosa.

Stoga, piše njemački Bild, postoji velika mogućnost da Real i United naprave dogovor o razmjeni igrača, prema kojoj bi Kroos obukao dres Crvenih vragova, a Pogba napokon zaigrao u Galaktikosima.

Za Kroosa je United ranije nudio 75 miliona eura i to je bio razlog zbog čega je Real produžio ugovor s Nijemcem do 2023. godine, ali želja za Pogbom je tolika da bi se na kraju Kraljevi mogli odreći i jednog od najstandardnijih igrača u svom timu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Januar bi mogao da bude zanimljiv, a predstavnici ekipa imat će dovoljno vremena da pronađu dogovor.

Ostaje jedino pitanje ko bi u ovakvom scenariju bio pobjednik?

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.