Guendouzi je pokazivao navijačima Watforda da će rezultat ostati 2:1

Malo se "zaletio"

Igrač Arsenala gestikulacijom provocirao navijače Watforda, ali je sada predmet ismijavanja

S. Pašalić

Arsenal je danas osvojio samo bod protiv Watforda iako je imao prednost od 2:0.

Ekipa Unaija Emeryja je nakon prvog poluvremena imala dva gola prednosti, ali je u nastavku Watford stigao do boda.

Prvo je Sokratis napravio katastrofalnu grešku koju su iskoristili domaći i smanjili na 2:1, a nakon toga je i David Luiz skrivio penal i Watford je izjednačio na 2:2.

Na kraju su Topnici mogli biti sretni i sa osvojenim bodom s obzirom da su domaći imali nekoliko odličnih prilika da dođu do pobjede.

Ipak, pojedini igrači Arsenala su čini se bili uvjereni u pobjedu svog tima i nakon prvog primljenog gola.

Naime, pri rezultatu 2:1 za Arsenal, Emery je napravio izmjenu i van igre je trebao izaći Matteo Guendouzi.

Igrač Arsenala je pri izlasku iz igre odlučio da isprovocira navijače Watforda te je gestikulacijom pokazao da će do kraja ostati 2:1 i da će Topnici slaviti.

Međutim, to se na kraju nije desilo, a igrač Arsenala je nakon toga postao predmet ismijavanja na društvenim mrežama, a čak su i sa zvaničnog profila Watforda odlučili da mu pošalju poruku.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.