Oglasio se na Instagramu: Aubameyang žestoko razočaran zbog ocjene na FIFA 20

Očekivao je dosta više

Oglasio se na Instagramu: Aubameyang žestoko razočaran zbog ocjene na FIFA 20

E. Čaušević

Ljubitelji video igrica s nestrpljenjem čekaju novo izdanje FIFA-e koju će u prodaju uskoro pustiti EA Sports u punom izdanju.

FIFA 20 neće imati nekih velikih promjena jer je FIFA 19 sve oduševila. Pred zvaničnu prodaju nove igrice EA Sports odlučio je da objavljuje ocjene koje će igrači imati na novom izdanju.

U centru pažnje našao se napadač Arsenala, Pierre-Emerick Aubameyang, koji je žestoko razočaran svojim ocjenama na FIFA 20. Naime, najviše mu smeta to što su mu pojedine ocjene iste već skoro pet godina.

Koliko je Aubameyang razočaran najbolje pokazuje njegova objava na Instagramu gdje je uporedio ocjene sa FIFA 20 i FIFA 16 koje su skoro identične, jedina razlika je u ukupnoj ocjeni koja je 88, dok je na FIFA 16 bila 84.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Napadač Arsenala je objavio story na Instagramu s ovim ocjenama, te je samo napisao "Zaista?".

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

gaziiiiJAaaa
Za bolje performanse su potrebni TROFEJI..kontas, prodani dresovi nisu mjerilo..
0 6
Laso
Sad ste već jako ofirni... Drago mi je sto forsirate Arsenal, ali ako to radite da bi onaj iskopleksirani dečko znojio svoj mozak onda ste vi gori od njega. Uzalud vam to sve, on više nije zanimljiv uopšte, ispucao je sve fore sada samo smara.pozz
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti