Rasturili City

Pep na ovo nije navikao: Norwich igrao kao nekad njegova Barca, Cityjevi igrači bespomoćno gledali

Edmir Škorić

Da neko ne prati dovoljno nogomet i da je u subotu došao da gleda meč Norwicha i Manchester Cityja, vjerovatno bi pomislio da su se sastali najbolji i najgori tim lige.

Naravno, oni koji prate svakog vikenda utakmice, pomislili bi da je City najbolji, a Norwich najgori tim lige. No, oni slabo upućeni bi nakon subotnje utakmice zaključili da je Norwcih zapravo taj koji brani titulu, a City tim koji pokušava da ostane u ligi.

Tako je barem izgledalo u nekim momentima utakmice u kojoj je Norwich slavio s 3:2, ali i igrao lepršav nogomet kakav inače očekujemo od ekipe koju vodi Pep Guardiola.

Kanarinci su objavili na Twitteru video u kojem su prikazane akcije koje definitivno više priliče Cityju, Liverpoolu ili Barceloni nego novom članu Premier lige, od kojeg se isključivo očekuje da ostane u ligi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.