Trener Norwicha govorio o Vrančiću pred Manchester City: Ni sutra ga nema...
Foto: Norwich City

Novi peh zadesio Vrančića

Trener Norwicha govorio o Vrančiću pred Manchester City: Ni sutra ga nema...

Bh. fudbaleru Mariju Vrančiću ne cvjetaju ruže na startu sezone u engleskoj Premier ligi.

U pohodu na elitni rang Vrančić je bio jedan od najboljih fudbalera Norwicha, ali učestali problemi s povredama doveli su do toga da u četiri susreta sakupi tek 15 minuta u Premier ligi.

Sada kada je pred Norwichom domaći susret s Manchester Cityjem, a novinare u engleskoj interesovalo je da li je Vrančić sada konačno 'fit', ali trener Daniel Farke nije imao najbolje vijesti.

"Na Vrančića neću moći računati ni sutra, ima problema sa listom noge", kazao je Farke.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Za trenera Kanarinaca otežavajuću okolnost pred meč na Carrow Roadu predstavlja to što pored Vrančića neće moći računati na još nekoliko fudbalera. Zbog komplikovane povrede do januara je 'out' Zimmermann, nešto lakše je povrijeđen Aarons, a u problemu su još Hanley, Leitner, Trybull, Krul...

U dosadašnje četiri utakmice Norwich je, podsjetimo, slavio samo jednom.

Promo

Top Komentari

mostarac
Zanima me hoce li napokon dobiti pravu priliku u reprezentaciji ili ce jos uvijek prednost imati igraci iz Suwong ,Al Ahli.Konjaspor itd....
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi