Očekivali su da će im održati lekciju

"Bili smo bijesni i razočarani, a onda nas je Unai Emery iznenadio svojim ponašanjem"

Endin Čaušević

Fudbaleri Arsenala su prethodnog vikenda remizirali u gostima protiv Watforda sa 2:2.

Topnici su na ovom gostovanju osvojili smo jedan bod iako su nakon prvog poluvremena vodili sa 2:0. Oba gola za Arsenal postigao je Pierre-Emerick Aubameyang i činilo se da je pobjednik već poznat.

Međutim, Arsenal je u nastavku meča doživio nevjerovatan pad, a greške odbrane su žestoko koštale londonski klub. Na kraju je Watford mogao čak i do pobjede, ali na sreću Arsenala ostalo je 2:2.

Golman gostujućeg tima Bernd Leno izjavio je da je bilo dosta varnica u svlačionici Arsenala nakon meča. Igrači su bili bijesni zbog toga što nisu osvojili tri boda i mnogi su vjerovali da će im Unai Emery održati lekciju zbog očajne igre u drugom dijelu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

No, Leno je izjavio da su svi bili iznenađeni kada je Emery ušao u svlačionici i smirivao igrače. On je pokazao da je veoma pozitivan i kad stvari nisu kako treba što je očito iznenadilo i igrače.

"Svi su bili ljuti i razočarani nakon utakmice. Trener je veoma pozitivan. Ušao je i rekao da ćemo analizirati šta se dešava. Svi su bili bijesni, ali to je normalno. Mislio sam da će i on da nam održi lekciju, ali je ustvari ušao i smirio strasti", rekao je Leno.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.