Oglasio se tragičar Arsenala
Sokratis je napravio katastrofalan potez u utakmici protiv Watforda

Grk je priznao da je kriv zato što njegov tim nije upisao pobjedu

Oglasio se tragičar Arsenala

S. Pašalić

Arsenal je jučer igrao svoju utakmicu u gostima protiv Watforda i ispustio sigurnu pobjedu.

Ekipa Unaija Emeryja je imala vodstvo od 2:0 na poluvremenu, ali su domaći u nastavku uspjeli postići dva gola i osvojiti bod, a malo je nedostajalo da osvoje i sva tri.

Trenutak koji je presudio meč desio se u 53. minuti kada je igrač Arsenala, Sokratis Papastathopoulos napravio nevjerovatnu grešku i poklonio loptu igračima Watforda, a Cleverley je na kraju postigao gol za 2:1.

Grk se nakon utakmice našao na meti navijača Arsenala, a po završetku meča je i dao svoj komentar na cijelu situaciju.

"Mislim da sam koštao svoj tim pobjede. Bila je to moja greška zbog nečeg jednostavnog što ne moram raditi. Mislim da je to bio problem zašto smo izgubili tri boda."

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Sve je to naša odgovornost i moramo raditi bolje. To je bila moja greška i danas bismo bez moje greške uzeli tri boda."

"Ne želim govoriti o drugima. Danas je to bila moja greška i to je koštalo tim pobjede. Ništa više. Ostali su momci dali sve od sebe. Ne moram raditi ove greške", rekao je Sokratis.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kiss
ti si jedna velika trubiška od igrača sretan je onaj koji te proda negdje nigdje
3 1
gaziiiiJAaaa
SOKRATIS, idol NAS..najjaci stoperski par LUIS-SOKRATIS..masine za prosipanje UPISANIH BODOVA..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi