Jasan je bio trener Reala

Zidane: Zanima me samo jedna stvar, a vi ste došli da pričate o mogućem otkazu

Endin Čaušević

U posljednje vrijeme sve više se špekuliše o tome da bi Zinedine Zidane mogao dobiti otkaz na klupi Real Madrida.

Kraljevski klub je prije nekoliko dana doživio ubjedljiv poraz od PSG-a u Ligi prvaka sa 3:0 nakon čega su se pojavile priče da Florentino Perez razmišlja o tome da dovede u Real novog trenera.

Španski mediji objavili su da postoji šansa da se na klupi Kraljeva vrati Jose Mourinho, ali je Portugalac to demantovao. O otkazu nije htio pričati ni Zidane na današnjoj press konferenciji.

Naime, Real Madrid sutra ima teško gostovanje kod Seville, a pred ovaj meč novinare je najviše zanimalo šta on misli o pričama da bi mogao dobiti otkaz.

"Vi ste došli da pričate o mogućem otkazu, ali mene zanima samo jedna stvar i to je sutrašnja utakmica. Ne zamaram se onim što se dešava van kluba. Čeka nas teška utakmica sutra, Sevilla je opasan tim, ali su igrači spremni da daju maksimum i dođu do pobjede", rekao je Zidane.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.