Mourinho se vraća i to na klupu velikana: "Već učim taj jezik, ko zna..."

Ništa od povratka u Real Madrid

Mourinho se vraća i to na klupu velikana: "Već učim taj jezik, ko zna..."

E. Čaušević

Portugalski stručnjak Jose Mourinho još uvijek je bez posla nakon što je prošle godine dobio otkaz u Manchester Unitedu.

Mourinho je bez posla na Old Traffordu ostao krajem decembra prošle godine i odlučio je napraviti pauzu. Portugalac je odbio nekoliko ponuda nakon toga i poručio je da čeka pravi izazov za nastavak trenerske karijere.

On trenutno radi kao stručni komentator engleskog Premiershipa, a nedavno je poručio da mu je to već dosadilo i da se nada da će se uskoro vratiti na trenersku klupu.

Prethodnih dana se uveliko špekuliše o tome da bi se Mourinho mogao vratiti u Real Madrid jer je Zinedine Zidane sve bliže otkazu. Ipak, Mourinho je jasno dao do znanja da se to neće desiti.

"Ne želim se vratiti u Real Madrid jer oni imaju trenera. Čast je raditi u klubu poput Reala, ali Zinedine Zidane nije bilo ko i on je zaista odličan trener", rekao je Mourinho.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

On je zaintrigirao javnost objavom da uči njemački jezik što su mnogi protumačili da bi uskoro Mourinha mogli vidjeti na klupi Bayerna.

"Vratit ću se kada bude pravo vrijeme. Sada se odmaram i zabavljam, ali već mi je postalo dosadno. Pričam pet svjetskih jezika i sada učim njemački. Ko zna, možda će mi trebati u budućnosti", dodao je Porutugalac.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Bulle
Nemoj bgt u Bayern
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi