Giampaolo je od prve minute stavio Leaa u napad

Trener Milana je napravio jednu veliku promjenu

Derby della Madonnina: Giampaolo sve iznenadio sa svojim potezom

S. Pašalić

Milan na San Siru od 20:45 u okviru 4. kola Serije A igra derbi protiv Intera 

Rossoneri u ovaj meč ulaze nakon što su u prva tri kola ostvarili dvije pobjede i upisali jedan poraz, ali su postigli samo dva gola u prva tri kola.

Inter je s druge strane upisao sve tri pobjede, ali u ovaj meč ulazi nakon velikog kiksa u Evropskoj ligi gdje je na svom terenu odigrao samo 1:1 protiv Slavije Prag i pružio dosta razočaravajuću igru.

Oba tima međutim imaju veliki motiv da stignu do pobjede u velikom derbiju, a dva trenera su se i odlučila za početnih jedanaest.

Trener Milana je napravio jedno veliko iznenađenje pa je od prve minute na teren poslao mladog  Leaa koji će biti u vrhu napada sa Piatekom. Bh. nogometaš Rade Krunić je i ovaj put ostao na klupi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Milan: G Donnarumma; Conti, Musacchio, Romagnoli, Rodriguez; Kessie, Biglia, Calhanoglu; Suso, Piatek, Leao

Inter: Handanović; Godin, De Vrij, Skriniar; D’Ambrosio, Barella, Brozović, Sensi, Asamoah; Lautaro Martinez, R Lukaku

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.