Berlusconi: Moj tim bi pobijedio Milan sa 3:0

Predložio je nekadašnji gazda Rossonera prijateljski meč

Berlusconi: Moj tim bi pobijedio Milan sa 3:0

Silvio Berlusconi je nakon dugogodišnje vladavine, 2017. godine prodao Milan kineskim investitorima.

Nije, međutim, nekadašnji italijanski premijer mogao dugo van fudbala, pa je prije godinu dana preuzeo niželigaša Monzu.

Tamo su mu se pridružili desna ruka iz dana u Milanu, Adriano Galliani i nekadašnji trener Rossonera Cristian Bocci.

Bersluconi očigledno nije previše, impresioniran onime što se danas radi u Milanu, pa samim time i igrom ekipe sa San Sira.

Sa druge strane Monza je odlično otvorila sezonu u Seriji C, pa Bersluconi smatra da bi njegov sadašnji savladao njegov bivši klub u međusobnom duelu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ako sutra pobijedimo, to će biti prvi put u historiji ekipe da smo sezonu počeli sa pet vezanih pobjeda", izjavio je Bersluconi, pa dodao:

"Pričao sam sa predsjednikom Milana i predložio mu prijateljsku utakmicu. Mi bismo pobijedili sa 3:0, naravno... Svi koji su vidjeli Monzu kako igra u posljednje vrijeme će dati istu analizu".

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

master
Haha.Ne moze Olimpik bez penala :).Koja lakrdija.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi