Trener Rome pred Atalantu

Fonseca: Volio bih odmoriti Džeku i Kolarova, ali to je nemoguće

Trener Rome Paulo Fonseca govorio je na današnjoj press konferenciji pred susret s Atalantom između ostalog i o odmaranju igrača.

Roma, kao i ostale ekipe koje igraju na tri fronta, ovih dana ima pune ruke posla, ali Fonseca poručuje kako sebi ne smije dozvoliti odamaranje ključnih igrača kao što su Aleksander Kolarov i Edin Džeko.

"Volio bih odmoriti Džeku i Kolarova, ali govorimo o dva ključna fudbalera za naš balans i u ovom trenutku je nemoguće držati ih van tima. Sutra će biti nekoliko izmjena u odnosu na posljednju utakmicu i igrat će Smalling", kaže Fonseca.

Pred samu utakmicu kaže sljedeće:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Moramo ostati fokusirani, još nismo ništa napravili. Samo smo pobijedili u posljednje tri utakmice. Još uvijek imamo dosta toga da učimo i da napredujemo te moramo ostati čvrsto na zemlji".

Susret između Rome i Atalante igra se sutra od 19.00 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.