Završava se trećina prvenstva

Po tri utakmice oba dana vikenda: Poznati termini i službena lica mečeva 11. kola

Admin Čaušević

Premijer liga se nastavlja u subotu i nedjelju kada su na programu susreti 11. kola. Po tri susreta igrat će se oba dana vikenda. 

Derbi kola bit će odigran na Tušnju u subotu od 16 sati. Lider Željezničar će gostovati prvom iznenađenju sezone, ekipi Tuzla Cityja. Pravdu na tom meču će dijeliti Zoran Grbić iz Prijedora. Taj susret će prenositi Moja TV.

U istom tereminu će se igrati i semberijski derbi između Zvijezde 09 i Radnika. Susret u Ugljeviku će suditi Admir Šehović iz Sarajeva.

Reflektori će se prvog dana vikenda paliti u Zenici. Na Bilinom polju će od 19 sati snage odmjeriti stari rivali Čelik i Sloboda uz direktan prijenos na Moja TV Za glavnog arbitra je delegiran Irfan Peljto iz Sarajeva.

U nedjelju će od 16 sati Mladost DK biti domaćin Sarajevu, a susret u Doboju kod Kaknja će suditi Luka Bilbija iz Prijedora. Utakmicu sa MGM Farm Arene će prenositi Moja TV.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Hercegovački derbi na stadionu Pod bijelim brijegom od 16 sati će odigrati Zrinjski i Široki Brijeg. Da sve protekne prema pravilima fudbalske igre bit će zadužen sudija iz Sarajeva, Haris Kaljanac. Suret će prenositi BHT 1.

Posljednji susret 11. kola u nedjelju od 17 sati će odigrati Borac i Velež. Za glavnog sudiju susret je delegiran Elvis Mujić iz Banovića. Na Gradskom stadionu u Banjoj Luci će biti kamere Arenesport.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.