Obren Cvijanović: Ponovimo li jučerašnje izdanje siguran sam da možemo proći
Obren Cvijanović vratio se na teren nakon dužeg izbivanja

Obren Cvijanović za SportSport.ba

Obren Cvijanović: Ponovimo li jučerašnje izdanje siguran sam da možemo proći

FK Velež jučer je u sjajnoj utakmici nakon preokreta nanio drugi prvenstveni poraz ekipi FK Tuzla City nadigravši je u svim segmentima nogometne igre. 

Voljom ždrijeba, ova dva tima sastat će se opet u iduću srijedu, ovaj put u 1/8 finala Kupa Bosne i Hercegovine a ovaj put domaćin će biti Tuzla City.

Navijače Veleža osim odlične igre i pobjede može veseliti i povratak Obrena Cvijanovića u rotaciju Feđe Dudića. Upravo je jučer Cvijanović ušao u igru prvi put nakon ozljede i zaradio veliki aplauz domaće publike. Za SportSport.ba Cvijanović je prokomentirao skoro gostovanje na Tušnju:

"Evo, sastat ćemo se s Tuzlom drugi put u malo vremena" - govori Cvijanović i nastavlja:

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Obzirom na gusti raspored, gostovanje Borcu za vikend, pa onda put u Tuzlu očekujem sve, osim laganu utakmicu. Iako smo ih jučer dobili, nezgodan su protivnik, posebno će biti opasni na svom terenu. Kup uvijek sa sobom nosi neke svoje zamke, zaista je posebno takmičenje, no ako ponovimo jučerašnju partiju i budemo li imali onakav pristup utakmici nimalo ne sumnjam da ih opet možemo savladati. U svakom slučaju, mi ćemo ići na pobjedu i prolaz i u cilju toga dati sve od sebe na toj utakmici" - kaže krilo Rođenih za SportSport.ba

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi