Mata organizator

Manchester imao timsku večeru, Pogba nije došao

Edmir Škorić

Organizator večere bio je Juan Mata, no Paul Pogba nije želio da dođe.

Veznjak francuske reprezentacije i Manchester Uniteda Paul Pogba nije sudjelovao u timskoj večeri s nogometašima Crvenih vragova, objavio je The Sun.

Prema izvoru, organizator događaja bio je veznjak Juan Mata, koji je pozvao sve igrače u svoj restoran u Manchesteru nakon utakmice engleskog Liga kupa protiv Rochdalea.

Pogba nije jedini koji je propustio ovu večeru, budući da nije bilo niti Phila Jonesa, Harryja Maguirea, Ashleya Younga i Marcosa Roja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Vrijedi napomenuti da je, prema nekim medijskim izvještajima, Pogba spreman riješiti sukob s vodstvom i trenerskim stožerom Manchester Uniteda.

Međutim, zahtijeva da ga učine najplaćenijim igračem na svijetu, a vidjet ćemo šta u Manchesteru misle o tome.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.