Niko ne može da vjeruje da je Manchester United odbio ponude Barcelone za Lindelofa

Navijači u čudu

Niko ne može da vjeruje da je Manchester United odbio ponude Barcelone za Lindelofa

E. Čaušević

Mnogi vjeruju da je Victor Lindelof jedan od najvećih problema kada je u pitanju odbrana Manchester Uniteda.

Lindelof je poprilično standardan ove sezone, ali ne može se pohvaliti baš dobrim igrama. Navijači Uniteda žestoko kritikuju Šveđanina da je najslabija karika odbrane ovog tima i da ga klub treba prodati.

Engleski mediji prenose da je Lindelof ljetos mogao da pronađe novi klub jer se za njega itekako raspitivala Barcelona. Nakon što Katalonci nisu uspjeli dovesti Matthijsa de Ligta njihova naredna meta bio je upravo Lindelof.

Barcelona je u finišu ljetnog prelaznog roka poslala nekoliko ponuda na adresu Manchester Uniteda, ali je ovaj klub to odbio. Na kraju su očito pomislili da je bolje da zadrže Lindelofa i dali su mu čak novi ugovor.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Međutim, njegove igre na početku sezone uopšte nisu obećavajuće i navijači Uniteda su bijesni što njihov klub nije prihvatio ponudu Barcelone i riješio se ovog defanzivca.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi