Sve je posljedica povrede iz augusta

Propušta meč protiv Alkmara, a ne zna se da li će biti spreman za meč protiv Newcastlea

Novi problem za Solskjaera: Pogba mora pauzirati

S. Pašalić

Manchester United je u ponedjeljak odigrao utakmicu Premier lige protiv Arsenala.

Bila je to utakmica u kojoj je nastupio i Paul Pogba, a Francuz je prošle sedmice također odigrao svih 90 minuta u utakmici kupa protiv Rochdalea.

Pogba se vratio nakon što je zaradio povredu zbog koje je propustio i dvije utakmice reprezentacije Francuske koje su se igrale početkom septembra.

Francuz je igrao u posljednje dvije utakmice, ali nije otputovao sa ekipom u Holandiju gdje će Manchester United igrati protiv AZ Alkmaara u Evropskoj ligi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sada stiže i vijest kako je specijalist dao svoje mišljenje, a ono je da će Pogba u narednom periodu morati odmarati i ići na konzervativne tretmane upravo zbog povrede koju je zadobio u utakmici protiv Southamptona u augustu, a nove informacije se očekuju u narednim danima.

Loša je to vijest za Solskjaera koji je već bez Martiala, Wan-Bissake, Shawa, Jonesa, Dalota, Baillyja, Fosu-Mensaha i Gomesa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.