Nekada nastupao za Staru damu

Ko je Vučiniću omiljeni igrač Juventusa? Cristiano Ronaldo to nije!

Admin Čaušević

Na Giuseppe Meazzi večeras će biti odigrani Derbi Italije između Intera i Juventusa. 

Svoje prognoze pred ovaj susret dao je i Mirko Vučinić, legendarni crnogorski fudbaler koji je bio jedan od ključnih igrača tokom renesanse Stare dame.

Vučinić je birao omiljene igrače iz obje ekipe. Iz Juventusa je to Miralem Pjanić, a ne Cristiano Ronaldo. U Interu se odlučio za Stefana Sensija.

"Pjanić i Sensi. Čista tehnika", njegov je odgovor na omiljene igrače iz milanske i torinske ekipe.

Vjeruje da će pobijediti Juventus i to sa minimalnih 0:1.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Bit ću sretan ako pobijedi Juve. To je moj bivši tim i otišao bi na +1. Juve će pobijediti sa 0:1", prognoza je bivšeg napadača Rome i Leccea.

Večerašnji meč počinje u 20:45. Meazza je već rasprodana, a Nerazzurri će od prodaje ulaznica zaraditi za Seriju A rekordnih 6.5 miliona eura.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.