Premijer liga BiH

Konjuh u sjajnoj završnici utakmice do pobjede protiv Leotara

Esmer Oštraković

Rukometaši Konjuha ostvarili su prvu ovosezonsku pobjedu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine i to protiv Leotara, a rezultat je bio 27:26.

U veoma neizvjesnoj utakmici, domaća ekipa je u posljednjim sekundama utakmice došla do pobjede koja je jako važna za njih.

Gosti iz Trebinja su imali vodstvo većim dijelom prvog poluvremena, ali su rukometaši Konjuha do poluvremena uspjeli da izjednače, te se na odmor otišlo pri rezultatu 13:13.

U drugom poluvremenu viđena je velika borba, a u samu završincu domaća ekipa ušla je sa golom prednosti. Gostima je tada četiri sekunde prije kraja poništen gol za izjednačenje, te je Konjuh upisao pobjedu.

RK Konjuh - RK Leotar 27:26 (13:13)

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

RK “Konjuh”: Bečić, Marčeta, Husić 6, Sakić 10, Šarić, Pavlak, Kišić, Begić, Pejkušić, Modrić, Kamberović, Smajić 6, T. Radović, Hamzić 4, Čamdžić, Husejnović 1.

RK “Leotar”: Savović, Draganić, Miličević 5, Parežanin, Milojević, Nikolić 1, Ninković, L. Radović, Bugarinović 6, Ratković, Uljarević 4, Janković 6, Abramović, Sradnović 4.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.