RK Leotar: Samo želimo pošteno suđenje!

Oglasili se nakon poraza u Živinicama

RK Leotar: Samo želimo pošteno suđenje!

S. Mlaćo

U zanimljivom meču Konjuh je pred svojim navijačima savladao RK Leotar 27:26.

Gosti su na kraju stigli do izjednačenja, no pogodak je poništen, te su razočaran napustili Živinice.

Danas su se oglasili saopštenjem za javnost:

"Poslije prospavane noći sigurni smo da smo od sudijskog para Božić-Slipac drastično oštećeni u sinošnjoj utakmici u Živinicama.
Vrhunac lošeg suđenja po našu ekipu desio se četiri sekunde prije kraja utakmice kada nam je poništen regularan gol za bar neriješen rezultat, iako smo tokom čitavog susreta imali vođstvo. Vi procijenite da li smo u pravu, jer u najmanju ruku sudije su trebale suditi sedmerac za našu ekipu, nikako vratiti na devet metara?!?

Ovo je ne prvi put da ovaj sudijski dvojac sudi na štetu našeg kluba, zato naš klub po prvi put se javno oglašava i najavljuje žalbu na ovu utakmicu, kako bismo zaštiti naš klub ali i ostale klubove u ligi od ovakvog suđenja.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Želimo čestitati našem domaćinu ekipi Konjuha na prijemu, fer i korektnoj igri i navijanju i želimo im uspjeh u daljem toku prvenstva.
Leotar traži jedino pošteno suđenje i da teren bude mjerilo kvaliteta i poretka ekipa", istakli su iz RK Leotar.

Promo

Top Komentari

Gari Garinča
Leotar oštečen za čist gol. Čuj svira devet metara izmišlja nekakav prekršaj. Živiničani potkovali sudije.
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi