Premijera protiv Grčke

Dresovi u kojim bi Azzurri mogli igrati na Bilinom polju su prava revolucija

Admin Čaušević

Fudbalska reprezentacija Italije će pobjedom nad Grčkom u sedmom kolu kvalifikacija osigurati plasman na Evropsko prvenstvo. 

Nakon niza loših godina dojam je da je Roberto Mancini formirao veoma jaku i konkurentnu ekipu sastavljenu od niza talentovanih igrača.

U prilog tome ide i maksimalni učinak u grupi J nakon šest odigranih kola uz veoma dobru i na momente dopadljivu igru.

Renesansu Azzurra Puma je odlučila obilježiti novim dresom kojim će dominirati zelena boja.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Italija će u novim dresovima debitovati protiv Grčke i bit će to prvi put od 1954. i susreta s Argentinom da Azzurri igraju u dresovim zelene boje.

Italijani će u novembru gostovati BiH, a bit će interesantno vidjeti hoće li na Bilinom polju 15. novembra zaigrati u novoj garnituri.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.