Bonucci: Neću da se izvinjavam Armencima

Potez podigao prašinu

Bonucci: Neću da se izvinjavam Armencima

Fudbalski reprezentativac Italije Leonardo Bonucci ne osjeća potrebu da se izvini Armencima za svoje ponašanje.

U kvalifikacijskom meču dvije reprezentacije Bonucci je iscenirao da ga je protivnički igrač Karapetyan udario laktom u lice, na što je sudac Siebert nasjeio i potom pokazao Armencu put u svlačionicu.

Da ispadne uvjerljiviji Bonucci je pritom legao na travnjak i uhvatio se za lice, a nakon što su svi u Armeniji ovakav potez nazvali sramotnim, italijanski fudbaler nema se namjeru izviniti.

"To se događa na terenu, ne osjećam potrebu da uputim izvinjenje", izjavio je Bonucci, pa dodao:

"Nisam ni razmišljao o tome da on već ima kartone, instiktivno sam odreagovao jer sam prethodno tokom utakmice dobio dva ozbiljna udarca laktom u predjelu čela. Sve se to dogodilo u žaru igre, nije bilo nikakve loše namjere", poručio je iskusni defanzivac.

Upravo je Karapetyan bio taj koji je Armeniju doveo u vodstvo, ali nakon što je isključen, Azurri su u međuvremenu uspjeli da se vrate u meč i slave s 3:1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi