Težak udarac za Romu i reprezentaciju Italije: Pellegrini dva mjeseca van terena

Morao na operaciju

Težak udarac za Romu i reprezentaciju Italije: Pellegrini dva mjeseca van terena

Endin Čaušević

Roma je proteklog vikenda u gostima pobijedila Lecce sa minimalnih 1:0, a junak je ponovo bio Edin Džeko.

Džeko je postigao jedini gol na ovoj utakmici i tako donio novu pobjedu Romi. Međutim, Paulo Fonseca nije bio previše raspoložen nakon meča jer se na povredu žalio Lorenzo Pellegrini.

Pellegrini je u veoma dobroj formi i jedan od glavnih kreatora u igri rimskog kluba. No, na meču protiv Leccea je zadobio povredu stopala i danas je morao na operaciju.

Roma je potvrdila da je Pellgrini morao na operaciju i da će van terena sigurno biti dva mjeseca. To je veliki udarac za Romu jer će ovaj 23-godišnji veznjak propustiti utakmice protiv Napolija, Milana i najvjerovatnije Intera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Također, neće biti na spisku selektora Italije, Roberta Mancinija, za mečeve protiv Grčke i Lihtenštajna.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bulle
I nije neka steta za Romu, covjek ima toliko nepreceznih pasova, u fazi odbrane ga i nema, prosjecan igrac
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi