Šta je nedostajalo Interu?

Morala se i Wanda oglasiti nakon Derbija Italije

Do sinoć neporaženi Inter je ipak pao na najvažnijem i najtežem ispitu u dosadašnjem dijelu sezone.

Na Meazzu je stigao aktuelni prvak Juventus, slavio sa 1:2, odnio tri boda i preuzeo prvo mjesto na tabeli.

Nije dugo trebalo da se o sinoćnjoj utakmici oglasi i Wanda Nara, supruga i menadžerica Maura Icardija koji je ljetos "otjeran" sa Meazze i poslan na posudbu u PSG.

Poznato je da je Icardi u dresu Intera imao odličan golgeterski skor u duelima sa Juventusom. Argentinski napadač je, naime, u 11 duela sa Juventusom postigao osam golova.

"Gledali smo duel Intera i Juventusa, naravno. U prvom poluvremenu se činilo da Inter mora uraditi više", izjavila je Wanda tokom gostovanja na TV emisiji Tiki Taka, pa se obratila voditelju Fabriziju Biasinu, velikom navijaču Intera:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Njemu nije nedostajala ta utakmica, ali je on vama nedostajao... Nedostajao vam je i u Seriji A i u Ligi prvaka... Mauro je postigao osam golova na 11 utakmica sa Juventusom".

Podsjetimo, Icardija je u špicu napada Nerazzurra zamijenio Romelu Lukaku. Belgijanac je do sada postigao tri gola u Seriji A, ali nije uspio postići gol protiv Juventusa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.