Romelu Lukaku sjajnim potezom poslao De Ligta nazad u Amsterdam

Odličan dribling Belgijanca

Romelu Lukaku sjajnim potezom poslao De Ligta nazad u Amsterdam

E. Čaušević

Juventus je sinoć u velikom derbiju u gostima pobijedio Inter sa 2:1 i preuzeo lidersku poziciju Serije A.

Stara dama je u odličnoj utakmici uspjela da dođe do tri boda, a junak meča bio je Gonzalo Higuain koji je sredinom drugog dijela ušao u igru s klupe, a ubrzo zatim postigao gol za 1:2.

Jedan od lošijih u ekipi Juventusa bio je Matthijs de Ligt koji se očito još uvijek nije uklopio u novi tim. De Ligt je nekoliko puta napravio velike greške i u nekim momentima je neshvatljivo ispadao veoma naivan u akcijama Intera.

Potez koji je postao hit na društvenim mrežama desio se u 28. minuti kada je Romelu Lukaku provukao loptu kroz noge De Ligtu koji se zaletio na Belgijanca i očito da nije očekivao takav potez.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovaj potez oduševio je navijače Intera koji su poručili da je ovim driblingom Lukaku vratio De Ligta nazad u Amsterdam.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Pala
Fascinantan dribling da je znao postic i gol ne bi sad inter bio 2. Crnjo ocito mora jos dosta ucit da bi bio glavni napadac higuan ude 10 mim do kraja i presudi interu a crnju vrati na plantazu pamuka!!
6 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije