"Bocnuli" ljutog rivala: Juventusova objava na Twitteru se neće svidjeti navijačima Intera

Stara dama slavila na Meazzi

"Bocnuli" ljutog rivala: Juventusova objava na Twitteru se neće svidjeti navijačima Intera

Endin Čaušević

Juventus je sinoć ponovo pokazao ko je gazda u Italiji nakon što su uspjeli na Meazzi pobijediti Inter sa 2:1.

Inter je odlično igrao na početku ove sezone i čuvao je lidersku poziciju, ali Juventus je ponovo pokazao da je nivo iznad ostalih timova u Seriji A. Stara dama je preuzela vrh tabele i sada ima bod više u odnosu na sinoćnjeg rivala.

Juventus dominira u Italiji već skoro cijelu deceniju, dok Intera skoro da nema nigdje nakon osvajanja titule 2010. godine. Ovo je sigurno jedan od najvećih derbija, a u Juventusu su znali kako da "bocnu" Inter na Twitteru.

Naime, iz Stare dame su na Twitteru objavili zanimljivu objavu nakon pobjede koja se sigurno neće svidjeti navijačima Intera. Iz Juventusa su samo htjeli skrenuti pažnju na to da su ponovo slavili u velikom derbiju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"OOPS!...ponovo smo to uradili", objavio je Juve na svom Twitter profilu uz veoma zanimljiv video.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hooruk
Treba juvensus sacuvat ovaj klip, trebat ce im kad ponovo ispadnu iz lige prvaka, pa ce onda biti OOPS...we did it again
0 2
Pala
Nek starkulja prvo osvoji tripletu kao sto je inter sa murinjom. Ah da puni ih real kao miu khalifu 6 crnaca.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi