Bh. igrač je jako cijenjen

Krunić dobio čestitku od Milana preko Twittera, a navijači onda komentarima rekli sve!

Bosanskohercegovački reprezentativac Rade Krunić danas slavi 26. rođendan.

Pored čestitke koju je sinoć dobio od svojih kolega iz reprezentacije, rođendan mu je čestitao i njegov klub AC Milan.

"Rade Krunić danas puni 26 godina. Provedi sjajan dan", navodi se na Twitteru Milana, a navijači su ovaj tweet zasuli brojnim komentarima.

Oni su većinom pozitivni i odnose se na to da bi Rade trebao dobiti više minuta. Ipak, ima i onih šaljivih...

"Šta mislite da mu za rođendan konačno date priliku da igra", jedan je od komentara, a drugi navijač dodaje: "Šefe, molim te daj mu šansu da igra u prvoj postavi". "Više rođendana nego startova u prvoj postavi Milana", navodi jedan navijač koji se na taj način htio našaliti, dok drugi većinom dodaju: "Dajte mu šansu da igra", "Dajte mu priliku" itd.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navijači Milana su naravno razočarani još jedni lošim startom sezone koji gotovo da nije mogao biti gori. Rossoneri se nalaze u donjem dijelu tabele i u nastavku sezone će očito trebati promjene.

Prvi ceh slabih rezultata plaća danas trener Giampaolo, a njegov sasljednik Pioli će svakako morati uvesti neke promjene. Mi se nadamo da će Krunić biti samo jedna od njih...

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.