Rade Krunić stigao na okupljanje, pa sa saigračima proslavio rođendan

Mala svečanost u Trening centru Zmajeva

Rade Krunić stigao na okupljanje, pa sa saigračima proslavio rođendan

E. Čaušević

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine okupila se jučer u Zenici pred utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Zmajevi će u subotu na Bilinom polju ugostiti ekipu Finske, dok tri dana kasnije gostujemo u Grčkoj. Robert Prosinečki je na velikim mukama jer se povrijedio Edin Džeko, a naknadni poziv dobio je Dino Hotić koji je jučer stekao pravo nastupa za BiH.

Bh. reprezentativci okupili su se jučer u Trening centru NSBiH u Zenici i već sinoć su odradili jedan trening. Nakon toga na večeri je bila i mala svečanost jer je rođendan proslavio Rade Krunić.

Veznjak Milana jučer je proslavio svoj 26. rođendan, a slavlje su uvečali saigrači iz reprezentacije, te članovi stručnog štaba i ostatak delegacije našeg tima.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Fotografija Nogometni savez Bosne i Hercegovine.

Fotografija Nogometni savez Bosne i Hercegovine.

Top Komentari

cako
lijepo...
2 0
Mowzilla
Kolači, torte, kafice, sokići...
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi