Dosta briga za Karačića

NK Široki Brijeg u problemima pred nastavak prvenstva

A. Čaušević

Oktobarska reprezentativna pauza je završena i premijerligaši će već u petak ponovo na teren. 

Sarajevo i Čelik će međusobnim duelom na stadionu Asim Ferhatović Hase otvoriti 13. kolo elitnog ranga bh. fudbala.

Predstojeće kolo će biti zatvoreno duelom između Širokog Brijega i Slobode. Domaći u ovaj susret ulaze sa dosta problema.

Toni Karačić je u velikim brigama koji sastav poslati na teren od prve minute s obzirom na brojne suspenzije i povrede nekih važnih igrača.

S Tuzlacima zbog suspenzije neće igrati Petar Franjić, Dino Ćorić i Branimic Cipetić koji se i povrijedio pa ga čeka duža pauza.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na povrede se žale još iskusni Ante Hrkać i Ivan Enin, dok se Mateo Marić još uvijek nije dovoljno oporavio. U prijateljskoj utakmici protiv Croatia Zmijavca povredu je zadobio Luka Knežević.

Inače, Širokobriježani će u nedjelju protiv Slobode odraditi prvi od dva meča bez gledaoca na Pecari.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.