Hebibović i Franjić nekoliko utamica na hlađenju!

Zbog crvenih kartona

Hebibović i Franjić nekoliko utamica na hlađenju!

A. Čaušević

Anel Hebibović i Petar Franjić skupo će platiti crvene kartone koji su dobili u duelima protiv Zrinjskog, odnosno Sarajeva. 

Franjić je dobio direktan crveni karton u duelu osmine finala Kupa BiH između Širokog Brijega i Sarajeva koji je pripao domaćim rezultatom 3:2.

Fudbaler Širokog Brijega je suspendovan na četiri utakmice zbog nasilničkog ponašanje jer je kako se navodi u izvještaju nogom udario jednog od igrača Sarajeva.

Toni Karačić Franjića na raspolaganju neće imati u utakmicama sa Slobodom, Radnikom, Sarajevom i Veležom.

Hebibović je isključenje dobio u ligaškom duelu protiv Zrinjskog. Utakmicu je ranije morao napustiti zbog uvreda na račun sudije Miloša Gigovića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Te uvrede skupo su koštale iskusnog krilnog fudbalera s obzirom da je suspendovan na tri utakmice što znači da Husref Musemić na njega neće moći računati u duelima protiv Čelika, Slobode i Širokog Brijega.

U 12. kolu Premijer lige direktan crveni karton dobio je i Branimir Cipetić. Defanzivac Širokog je isključen u utakmici sa Čelikom zbog oštrog prekršaja i shodno pravilniku suspendovan je na dvije utakmice.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pizaro01
Zločincima niz dlaku po ko zna koji put. Bem ti savez
16 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi