Foto: epa

Nije se snašao na San Siru

Dok se Rebić muči, iz Eintrachta poručuju: Htio je pobjeći...

Hrvatskom reprezentativcu Anti Rebiću ne ide baš najbolje u novom klubu.

Rebić je ljetos očajnički želio da promijeni sredinu, a u moru ponuda izabrao je onu Milanovu gdje je otišao na dvogodišnju posudbu s opcijom otkupa.

Na San Siru je Rebić predstavljen kao veliko pojačanje, ali otkako je stigao sakupio je tek 60 minuta na terenu u tri utakmice, što je izazvalo mnoge komentare na njegov račun. Posljednji u nizu dao je izvršni direktor njegovog prethodnog kluba Eintrachta Wolfgand Steubing.

"Iskreno, nemam riječi. On je želio da pobjegne jer je mislio da će ostati kao jedini od naša tri napadača od prošle sezone", izjavio je Steubing za njemačke medije, a onda dodao:

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Kockao se i sada plaža cijenu. Sjedi na klupi. I neće mu biti ništa lakše", mišljenja je izvršni direktor bundesligaša iz Frankfurta.

Tokom karijere Rebić je i ranije imao priliku da igra u Serie A. Nosio je, podsjetimo, dresove Fiorentine i Hellas Verone.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.