Prošao bez povreda

Aguero jutros doživio udes ispred Trening centra Manchester Cityja

Napadač Manchester Cityja Sergio Aguero učestvovao je ovog jutra u saobraćajnoj nesreći koja s dogodila ispred Trening centra ovog kluba. 

Automobil koji je vozio pretrpio je veliku štetu, ali srećom sa samim fudbalerom je sve u redu i prošao je netaknut, prenose engleski mediji.

Sky Sport javlja kako je sjajni napadač ipak odradio čitav trening s ostatkom tima uprkos tome što mu je automobil ostao van voznog stanja i trebao na popravku.

Nekadašnji napadač Atletico Madrida je fotografiju udarenog automobila objavio na Instagramu uz poruku: 'Kakvo divno jutro'.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, Građani se ovih dana spremaju za nastavak Premier lige, odnosno susret protiv Crystal Palacea koji se igra ovog vikenda.

Svemu dodajmo i to da Agueru saobraćajni udesi nisu nepoznanica. On je prije dvije godine u Amsterdamu također doživio saobraćajnu nesreću i to dok se vozio u taxi vozilu. I tada je srećom prošao bez značajnijih ozlijeda.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.